Diskuze

Velká kuchařka: grilujeme ryby, zeleninu a krůtí maso

Z grilování se stal skoro národní sport. Není divu – je to společenská, zábavná, zdravá a jednoduchá příprava jídla. A zvládnou ji i kuchaři-amatéři. Máme pro vás tipy na tři různé hostiny.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

cic

25. 5. 2009 9:11
krevety

teda krevety byly bajecne, grilujeme vsechnomozne, ale tohle byla premiera, se zeleninkovym salatem, rozpecenou bagetkou, helmanskou s krenem a rajcaty, lahoda

0 0
možnosti

bles

13. 5. 2009 12:15
griluju celé léto

každý víkend od jara do podzimu musíme grilovat. manžel je nadšenec, ta salsa vypadá ale opravdu výborně, určitě vyzkouším. máme doma na grilování snad úplně všechno, omáčky, dresinky (helmans frčí nejvíc), přes marinády (ty zase knorr), náčiní a příručky:)

0 0
možnosti

Emilie

9. 5. 2009 22:12
Fotky - z archivu MF DNES?

Tak by mě teda zajímalo, jaký má MF Dnes archiv fotek.... Ty uveřejněné fotky, jsou totiž úplně totožné s těmi z knihy Radost z grilování - R. Hess, kterou mám doma..... Hned mi byly nějak povědomé 8-o

V téhle knize je uvedeno Studio L' Eveque jako autor fotografií, takže by šlo o náhodu, že jsou stejné....? Nebo MF Dnes nakupuje u stejné agentury?

0 0
možnosti

dan

8. 5. 2009 9:25
nadpis příspěvku

na jednom místě píšete, že se na grilování nehodí zadní hovězí a o kus dál, že vhodná je svíčková a nízký roštěnec , což je oboje zadní hovězí. ?

0 0
možnosti

rojack

9. 5. 2009 22:31
Re: nadpis příspěvku

Nauč se masa demente. Svíčková, nízký roštěnec, zadní hovězí, každé je něco jiného.

0 0
možnosti

jůdla

8. 5. 2009 7:20
A prosimich,

kolik kilo prasečího potřebuju pro dva lidi?

0 0
možnosti