- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
teda krevety byly bajecne, grilujeme vsechnomozne, ale tohle byla premiera, se zeleninkovym salatem, rozpecenou bagetkou, helmanskou s krenem a rajcaty, lahoda
každý víkend od jara do podzimu musíme grilovat. manžel je nadšenec, ta salsa vypadá ale opravdu výborně, určitě vyzkouším. máme doma na grilování snad úplně všechno, omáčky, dresinky (helmans frčí nejvíc), přes marinády (ty zase knorr), náčiní a příručky:)
Tak by mě teda zajímalo, jaký má MF Dnes archiv fotek.... Ty uveřejněné fotky, jsou totiž úplně totožné s těmi z knihy Radost z grilování - R. Hess, kterou mám doma..... Hned mi byly nějak povědomé
V téhle knize je uvedeno Studio L' Eveque jako autor fotografií, takže by šlo o náhodu, že jsou stejné....? Nebo MF Dnes nakupuje u stejné agentury?
na jednom místě píšete, že se na grilování nehodí zadní hovězí a o kus dál, že vhodná je svíčková a nízký roštěnec , což je oboje zadní hovězí.
Nauč se masa demente. Svíčková, nízký roštěnec, zadní hovězí, každé je něco jiného.