- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Tak ty jejich jidelnicky dodrzovat tak jsem uz polomrtva hlady.
Sra.. čky kecy sra... čky. Nejlepší na snídani je ovesná kaša, to mi nikdo nevymluví. Méchaná vajca jsou dobrá naopak na večeřu. Pyčo.
pokud možno žádné žloutky, který vůl ty jídelníčky proboha dělá!!!!
OMFG ale vazne. Zajima nekoho ta jejich debilni dieta? Taky by konecne mohli napsat normalni clanek nez tyhle ubohosti
Vajíčka, slanina- obojí zvyšuje cholesterol. Vejce jej přímo obsahují, v menším množství se konzumovat můžou, 3 týdně vč. těch obsažených v jídlech (vaječné nudle, různé těsta s vejci atd.). Takže při poctivé české kuchyni by člověk neměl jít samotná vejce vůbec. Horší jsou živočišné tuky. Určité množství člověk dostane přirozeně, i v libovějším mase. Ale není důvod konzumovat samotný špek! Na rozdíl od vajec neobsahuje žádné prospěšné živiny. V kombinaci se vejce se špekem dobře doplnují a cholesterol bezpečně zvýší.
Celozrné pečivo je jistě zdravější. Nicméně vláknina je i v zelenině a ovoci. A není horší než ta obilná. Kupodáivu i u vlákniny platí, že všeho moc škodí. Nadbytek vlákniny taky neprospívá.