Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Jehněčí kýta v bylinkové krustě

Tahle pochoutka z jehněčího je to pravé slavnostní jídlo na svátky jara!

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Merňávečka vářečná

Krusta z krůty na čoko-lásce

Krusta se zapálenýma lýtkama z krůty na čoko-lásce je nejlepší recept, jaký jsem kdy od narození ochutnala.

A to jsem zcestovala půlku světa a byla ověnčena všemy možnýmy metáli.

www.zpalena.com

0/0
19.4.2009 23:24

nonick

Re: Krusta z krůty na čoko-lásce

Hhmmm...tak to asi nebyly za vaření - péct 3 kg jehněčí kýty 10 minut...;-D Takový nehorázný nesmysl jsem od narození neslyšel - a to nejsem ověnčen metály... ;-D

0/0
20.4.2009 12:13

nonick

Příprava: 25 minut + 10 minut vaření...???

;-D 

 Řekl bych, že maso bude ještě poněkud TUHÉ... ;-D

0/0
15.4.2009 9:21







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.