Diskuze

Kapustové karbanátky

Úžasně voňavé a křupavé! Poněkud vylepšený postup se vyplatí – karbanátky získají "řízkovým" obalem senzační křupavost.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Magda

8. 4. 2009 22:32
je to bomba

Zkousela jsem tento recept a je to vazne vyborne, pokud neverite, jako ja zprvu, nutno zkusit:)R^

0 0
možnosti

kkk

20. 3. 2009 12:13
Ha

8-o8-o8-o

0 0
možnosti

Rapáčkové

16. 3. 2009 17:54
nebudete přece hlady

Což takhle sidát karboše....

http://www.zapalena-kucharka.cz

0 0
možnosti

Siváková

18. 3. 2009 15:46
Re: nebudete přece hlady

Nic takového jsem tam nenašla. To je ale kachna.!

0 0
možnosti