Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Celerovo-bramborový gratin

Šťavnatý a výrazný celer se výborně spojí s neutrálnějšími bramborami. Zapečením vše získá i chuťovou soudržnost.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Od Nezapálené

všichni nekradou

Což takhle dát si.... špenát  v Apetitu.

0/0
12.3.2009 22:45

Od nezapálené

Re: všichni nekradou

V receptech Albertu, ne Apetitu.

0/0
12.3.2009 23:01

Lumír

Prosím česky!

Jmenuje se to "zapečené brambory s celerem" nebo nanejvýš "gratinované brambory s celerem", když už se bez cizího slova neobejdete, ale "gratin" je p.r.d. Naučte se česky, ignoranti!

0/0
12.3.2009 10:55

Ajanáčka

Co bychom si nedali celeríček

Celer je fantastický na potenci. Když ho podáte se "zapálenými bramborami" správně okořeněný, Váš partner vyskočí z kalhot až ke stropu !;-D

0/0
11.3.2009 17:35

Kleki Petra

Re: Co bychom si nedali celeríček

...hlavně pokud se nešetří na česneku.

0/0
11.3.2009 17:38

Janíčka

Re: Co bychom si nedali celeríček

Toníček je boreček.

0/0
13.3.2009 18:22







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.