Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Ricotta s balzamikovým octem a rajčátky

Tuhle lehkou dobrotu doplňte nejlépe francouzským toustem s vejcem a sýrem!

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Češmelinka

gurmánský článeček jak má být oblizováno

Poslední zapálená kuchařka z Bohnic http://www.novinky.cz/zena/styl/162068-zapalena-kucharka-lenka-pozarova-sklizi-jeden-uspech-za-druhym.html

0/0
25.2.2009 13:49

Lenka Požárová

gourmán

Se strouhanou brazilskou chili-čokoládou je to ještě lepší.

0/0
9.2.2009 14:33







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.