Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Inspirujte se Italy a Francouzi a večeři upečte v troubě

Ve Francii pečou quiche, Italové mají svou pizzu – tak proč si z jejich kuchyně nevzít to nejlepší a nezačít experimentovat?

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Pozarova

kuchařské knini ve slevě v bazaru

http://knihy.bazos.cz/inzerat/2986354/Coz-takhle-dat-si-.php

0/0
9.2.2009 9:50

Lucinka

Re: kuchařské knini ve slevě v bazaru

Čtěte o Lence Požárové ;-D

Stačí do vyhledávače napsat  "Požárová sklízí" ;-D

0/0
25.2.2009 13:21

Wes Parmalee

!

Hmm, dal bych si...

0/0
9.2.2009 0:01

marky

sýrový koláč s cibulí

zkoušela jsem sýr. koláč s cibulí a musím říct, že byl moc dobrý - doporučujiR^

0/0
6.2.2009 17:14

Bekele

těsto

Doporučuju už rozválené listové těsto stočené na pečícím papiře do ruličky - má to Lidl. Jen se to roztočí a hned se na to můžou pokládat ingredience

0/0
6.2.2009 14:57

jana

mmmmmm

ten strudl udelam:-)

0/0
6.2.2009 8:00

Re: mmmmmm

Tak jo, stavím se na kafe:-)

0/0
6.2.2009 8:03

ninaneninana

Re: mmmmmm

kafe k zelnýmu štrudlu, i ty gurmane!

0/0
9.2.2009 8:14

Re: mmmmmm

nojo,článek jsem nečetl:-)

0/0
9.2.2009 9:50

Obelix

Re: mmmmmm

Udelej Janicko a ja prinesu neco k piti ;-D

0/0
6.2.2009 8:25

Glock každopádně bez -e

Re: mmmmmm

menhir? 8-oR^

0/0
6.2.2009 10:24







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.