Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Cibulové koláče z Francie

Pissaladiere. Tak zní originální název francouzského slaného koláče, jehož pikantnost mají kromě cibule na svědomí i olivy a ančovičky. Tradičně se peče na "plechu" z chlebového těsta; naše verze je rychlejší, ale stejně úžasná.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Krobasivá

bezva bašta !

Ty koláče jsem poprve jedla s dětmi na ochutnávce Lenky Požárové pro bezdomovce před Albertem v Zbraslavi někdy před koncem roku. Byly naprosto fantastické, nikdy jsem nic tak dobrého nejedla. EU

0/0
29.1.2009 18:45

Páma

Re: bezva bašta !

No mně to ale vůbec nechutnalo, bylo to tam hodně ošizený. Jen, že tzo bylo zadarmo.[>-]

0/0
31.1.2009 17:02

opportunity

Jakou máte chladničku?

"Položte na plech a ten potom vložte asi na dvacet minut do chladničky."

0/0
28.1.2009 19:42







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.