Diskuze

Dobré rady, aby vaše cukroví mělo šarm a půvaby

Staré přísloví praví, že pro dobré pečivo je potřeba mít chladné ruce a žhavé srdce! Pro dokonalý výsledek postupujte dle dobrého receptu a kvalitní suroviny nenahrazujte napodobeninami. Nevěřte nikomu, kdo říká, že hera je vlastní sestrou másla.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kaťa Newmann

23. 12. 2008 10:36
Vánoční cukroví podle Lenky Požárové

Toto úterý dne 23.12.2008 bude po 14 hodině před vchodem do Alberta

v Praze - Zbraslavi slavnostně otevřena putovní ochutnávka cukroví zpálené kchařky Lenky Požárové.

Ochutnávka bude zcela zdarma pro všechny bezdomovce.

Ostatní budou moci ochutnat za dobrovolný, alespoň mírný poplatek.

Součástí bude také marketingová akce: "Jak jsem podnikala s bezdomovci - To je  bašta"EU

0 0
možnosti

tlusťoška cukrová

19. 12. 2008 23:32
pusinky ?

..z bílků jsou lepší kokosky

0 0
možnosti
MP

volic_plukovnik

21. 12. 2008 20:51
Re: pusinky ?

R^R^

0 0
možnosti

wandering star

19. 12. 2008 19:59
Skvělé rady!

Předám je v místní pekárně a půjdu se nechat opečovat do salónu krásy, abych šarm a půvab měla na svátky já. Cukroví vem čert, do rumu namočené chutná všecko dobře.

0 0
možnosti

wandering star

19. 12. 2008 19:57
Skv2l0

0 0
možnosti

Hanka

19. 12. 2008 15:12
Hera x máslo

Léta pečeme z Hery a po našem cukroví se může utlouct celé širé okolí. S těstem z Hery se lépe pracuje. Zkoušela jsem klášterní rohlíčky upéct z másla jsou výborné, ale práce s těstem nebyla jednoduchá. Příště je udělám z Hery. Tímto bych chtěla zdůraznit, že výborné cukroví se dá upéct nejen z másla.....já Heru rozhodně nezavrhuji.

0 0
možnosti

19. 12. 2008 15:31
Re: Hera x máslo

Heru obcházím obloukem.

0 0
možnosti
NS

akademik Richard

19. 12. 2008 12:37
nejlepsi cukrovi je alkohol

0 0
možnosti
JN

mařenka

19. 12. 2008 13:10
Re: nejlepsi cukrovi je alkohol

nejlepší cukroví je řízek:-)

0 0
možnosti

ellinor

19. 12. 2008 11:25
další tip

Doporučuji veškeré potahování, namáčení a zdobení čokoládou udělat naráz, protože množství polevy se těžko odhaduje a co se zbytky, že. Čokoláda, která skapává a ztvrdne na podložce+ta, která zbyde, se vždycky hodí do "zbytkového salámku", kam se vtlačí i troška zbylého krému, polámané cukroví, zbytky kandovaného ovoce, atd.

Letos jsem si v IKEA koupila nádobku nad vodní lázeň a nechápu, jak jsem bez ní mohla dřív vůbec existovat! Stojí jen asi 65 Kč, má ouško a na druhé straně madlo, je dokonale kulatá. Ušetřila jsem si tím spousty popálenin a opařenin, které mě jinak u potahování čokoládou neminou.

0 0
možnosti

fillu_ferru

19. 12. 2008 14:11
Re: další tip

Ta nádobka nad vodní lázeň mě zaujala, je to tohle?

http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/60112537

0 0
možnosti

Eva

19. 12. 2008 8:24
Moc děkuji !! :)

Moc děkuji za tyhle návody, které jsou nenahraditelné a zároveň za výborné recepty, které zde vyšly!! R^ Např. recept na vanilkové rohlíčky měl takový úspěch, že jsem je musela dodělat ještě ve zdvojené dávce, protože jsme předchozí dvě dávky prostě ke kafi v předstihu snědli a jen se po nich zaprášilo ;-D Přeji redakci i přispivatelům krásné a pokud možno alespoň trošku poklidné prožití vánočních svátků a do Nového roku hodně inspirací k podobně užitečným a příjemným článkům a především zdravíčko, bez toho nejde nic .. :-)

0 0
možnosti

Bůh vrhu

19. 12. 2008 8:11
Ani nevím proč,

ale ta ženská na doprovodné fotce mi přípomíná, že bych měl teďkonc někdy smočit. Jako když už jsou ty Vánoce žejo...

0 0
možnosti