Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Sýrová roláda s uzeným lososem a řeřichou

Tuhle luxusní roládu vytvoříte díky nahřátému sýru raz dva. A pěna z lososa má úžasný šmrnc!

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

jtk

rozvalovat rozehřátý sýr

To je postup jak ze středověku. Dnes jsou jiné materiály a tomu se dá přizpůsobit postup. Všichni kdo neradi vyvalují sýr a tak takové pochoukty neradi připravují, pozor!

Prodávají se nepřilnavé silikonové podložky na pečení. Na takovou podložku stačí rozložit plátkový sýr a nechat troubě rozehřát. Když se plátky sýra spojí, vyndáme z trouby a dáme náplň. Potom s pomocí podložky zabalíme, přeneseme na alobal, zavineme a dáme do chladničky. Proti postupu popsanému v článku pohoda.

0/0
16.12.2008 8:48







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.