Diskuze

Smaženou vinnou klobásu zvládne každý

Nejjednodušší úpravu vinné klobásy zvládne i naprostý začátečník. Stačí ji stočit a dozlatova upéct v pekáčku v troubě či na pánvi.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Marie

14. 12. 2008 17:04
vinná klobása s nádivkou

moc nám chutná zatočit v.klobásu po dnu pekáčku a po částečném zapečení přikrýt houskovou klasickou nádivkou jak je kdo zvyklí a dočervena zapéct.

0 0
možnosti

s(h)arka

10. 12. 2008 10:04
je lepší jako náplň..

rozklepat kuřecí prsa, do nich natlačit obsah vinné klobásy, přeložit a sklepat okraje, pak obalit v trojbalu, osmažit...s kaší je to lahůdka...

0 0
možnosti

Markéta

11. 12. 2008 12:09
Re: je lepší jako náplň..

wau, to zní dobře ;-D

0 0
možnosti

Ftipnejj

10. 12. 2008 8:26
tezky

tezkej recept R^

0 0
možnosti