Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Nebojte se experimentů a zkuste upéct cukroví pro mírně pokročilé

Nebojíte se experimentů a složitějších pracovních postupů? Vyzkoušejte recepty z následujících stránek. My doporučujeme rychlé marcipánové brambůrky s piškotem v rumu od Vlaďky Šťastné, jsou nedostižné, a přitom rychle hotové.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

TectosagosOld

Dobré ráno

 

 

:-)

 

 

0/0
9.12.2008 10:54

Stela

blivajz

marcipánové brambůrky ze sušeného mléka a trestě? to je fakt k zblití.

0/0
7.12.2008 7:12

xxx

Re: blivajz

a k tomu příliš mnoho másla, takže to musí být v chladu, aby to nežluklo, když je tam ta "tresť", takže je to recept za "trest"

0/0
7.12.2008 13:06

ela

Re: blivajz

A co má být, no tak to musí být v chladu, stejně jako třeba šunka :-) V zimě přece není problém..

0/0
8.12.2008 13:43

r

Re: blivajz

letos byly skoro všechny recepty v Ona dnes takový podivný...nic mě nenadchlo:-/. A taky to mívaj hnusně nafocený. Navoněná bídaEU

0/0
8.12.2008 14:53







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.