- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Takový svěží, lehký a zdravý recept, to je něco pro žrouty zrní.
Zimní nepohoda je jak kutna mnichů....Otýlky se mohou navléct do kožíšků, kabátků a kožešinek a bez výčitek smažit v oleji vdolečky, nakydat je marmeládou a pokypat sladkou šlehačkou..a když jedna tak chutná děťátku i otýlce samé, tak bude chutnat i patnáctá...Celulitida se na stehnech, zadnici a břiíšku do jara schová pod kožíškem a starej je jim, Otýlkám pomyslně jistý i když po očku kouká po mladý štíhlý blondýnce, která by mu bez kožíšku smažila ty samý bavorský vodečky ale bez celulitidy...
:D Co to blábolíš? Se ti nějak spalšily ruce, ne?
olej má nižší teplotu a ztužený tuk je fujtajbl
mate pravdu, vykrajuji se vdolecky a smazi jako koblizky, to tam zbyva dodat, ale jinak super
Kde na to holky přišly, že jsou to Bavorské vdolečky? Tady o tom nemají ani páru, to mi věřte. Koupím si je v Železné Rudě ale v Bayerisch Eisenstein nemají o tom ani páru. (Mají jiné dobroty).
To trochu někdo ulít ne?
těsto máme 2x ale smažený ani jednou......
Super recept, jen nevím, jestli mi to pouze vykynuté těsto bude chutnat
taky si nejsem jista, ale experimentovat se musi, tak to testo muzem hodit do rozpalenyho tuku a uvidime, co to udela ;)