Diskuze

Bažant s krémovou houbovou omáčkou

Oslavte podzim tím nejlepším, co nabízí. Bažant s houbovou omáčkou, pórkem a rozinkami, to je přímo požitkářská záležitost!
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Martin

8. 11. 2008 13:20
gulasek ja rad.

ja jsem zazil ten nejlepsi gulas u balatonu.varil ho tam ve velkym kotli takovej tlustej madar s knirkem.byl jsem jeste malinkej,takze jsem z toho nemel moc rozum.ale pamatuju si tu vuni.daval tam cibuli a rajcata a papriky.ja jsem,ale udelal velkou chybu,protoze jsem se tesne predtim nacpal langosema se syrem a s kecupem.prodavali je v karavanu na plazi.snedl jsem snad tri nebo ctyri najednou,takze jsem byl uplne plnej a na ten gulas jsem uz nemel v brisku misto.ale moc jsem ho chtel,tak mi jeden malej madar poradil,myslim,ze se jmenoval Lajosz Meszarosz,at si dam ukazovacek az do krku,ze se mi potom udela v brisku misto na ten gulasek.no,ja jsem to tedy tak udelal,jenze jsem stal prave u toho velkyho kotle s tim gulaskem..............no,dal si uz nic nepamatuju.probudil jsem se asi po tydnu v nemocnici v Siofoku.mel jsem na sobe hodne modrin a taky jsem mel zlomenou nozicku a rucicku.nevim proc,ale na dovolenou k balatonu jsme uz potom nikdy nejeli..............

0 0
možnosti

chichi

8. 11. 2008 13:06
to jsou ale...

Oni to ještě neopravili jo? Hh;-DRvRvRvRvRvRvRv

0 0
možnosti

jirouš

7. 11. 2008 14:17
gulage

Proč si pořád deláta slidí blázny?

0 0
možnosti

Karel D.

7. 11. 2008 17:06
Re: gulage

Nedělají, jen ten text nalili do šablony článku z minulého týdne

http://ona.idnes.cz/gulas-s-cepici-z-listoveho-testa-day-/recepty.asp?c=A081030_222802_recepty_ves

...a zapomněli opravit název. Mně bylo divné, proč dávají dva týdny po sobě stejný recept (když jsem viděl odkaz na hlavní stránce), ale oni to jen tak maskují, aby pak čtenáře překvapili... :-)

0 0
možnosti

Terka

7. 11. 2008 12:29
chichi

Až na to, že místo guláše je bažant dobrý ;-);-)to zase někdo používá mozeček co?

0 0
možnosti

7. 11. 2008 11:31
tak to čumím

vykouzlit z guláše bažanta s omáčkou je umění....

0 0
možnosti

Karel D.

7. 11. 2008 12:18
Re: tak to čumím

;-D

Úkol jen pro zdatné a zkušené mistry v kulinářském oboru...!  :-P 

0 0
možnosti
TC

Karel D

7. 11. 2008 11:30
Tak tentokrat jim z minula...

...nezbyl jen karamel, ale rovnou celý nadpis. Opravdu uzasne... ;-D

0 0
možnosti