- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
ja jsem zazil ten nejlepsi gulas u balatonu.varil ho tam ve velkym kotli takovej tlustej madar s knirkem.byl jsem jeste malinkej,takze jsem z toho nemel moc rozum.ale pamatuju si tu vuni.daval tam cibuli a rajcata a papriky.ja jsem,ale udelal velkou chybu,protoze jsem se tesne predtim nacpal langosema se syrem a s kecupem.prodavali je v karavanu na plazi.snedl jsem snad tri nebo ctyri najednou,takze jsem byl uplne plnej a na ten gulas jsem uz nemel v brisku misto.ale moc jsem ho chtel,tak mi jeden malej madar poradil,myslim,ze se jmenoval Lajosz Meszarosz,at si dam ukazovacek az do krku,ze se mi potom udela v brisku misto na ten gulasek.no,ja jsem to tedy tak udelal,jenze jsem stal prave u toho velkyho kotle s tim gulaskem..............no,dal si uz nic nepamatuju.probudil jsem se asi po tydnu v nemocnici v Siofoku.mel jsem na sobe hodne modrin a taky jsem mel zlomenou nozicku a rucicku.nevim proc,ale na dovolenou k balatonu jsme uz potom nikdy nejeli..............
Nedělají, jen ten text nalili do šablony článku z minulého týdne
http://ona.idnes.cz/gulas-s-cepici-z-listoveho-testa-day-/recepty.asp?c=A081030_222802_recepty_ves
...a zapomněli opravit název. Mně bylo divné, proč dávají dva týdny po sobě stejný recept (když jsem viděl odkaz na hlavní stránce), ale oni to jen tak maskují, aby pak čtenáře překvapili...
Až na to, že místo guláše je bažant dobrý to zase někdo používá mozeček co?
Úkol jen pro zdatné a zkušené mistry v kulinářském oboru...!
...nezbyl jen karamel, ale rovnou celý nadpis. Opravdu uzasne...