Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Bažant s krémovou houbovou omáčkou

Oslavte podzim tím nejlepším, co nabízí. Bažant s houbovou omáčkou, pórkem a rozinkami, to je přímo požitkářská záležitost!

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Martin

gulasek ja rad.

ja jsem zazil ten nejlepsi gulas u balatonu.varil ho tam ve velkym kotli takovej tlustej madar s knirkem.byl jsem jeste malinkej,takze jsem z toho nemel moc rozum.ale pamatuju si tu vuni.daval tam cibuli a rajcata a papriky.ja jsem,ale udelal velkou chybu,protoze jsem se tesne predtim nacpal langosema se syrem a s kecupem.prodavali je v karavanu na plazi.snedl jsem snad tri nebo ctyri najednou,takze jsem byl uplne plnej a na ten gulas jsem uz nemel v brisku misto.ale moc jsem ho chtel,tak mi jeden malej madar poradil,myslim,ze se jmenoval Lajosz Meszarosz,at si dam ukazovacek az do krku,ze se mi potom udela v brisku misto na ten gulasek.no,ja jsem to tedy tak udelal,jenze jsem stal prave u toho velkyho kotle s tim gulaskem..............no,dal si uz nic nepamatuju.probudil jsem se asi po tydnu v nemocnici v Siofoku.mel jsem na sobe hodne modrin a taky jsem mel zlomenou nozicku a rucicku.nevim proc,ale na dovolenou k balatonu jsme uz potom nikdy nejeli..............

0/0
8.11.2008 13:20

chichi

to jsou ale...

Oni to ještě neopravili jo? Hh;-DRvRvRvRvRvRvRv

0/0
8.11.2008 13:06

jirouš

gulage

Proč si pořád deláta slidí blázny?

0/0
7.11.2008 14:17

Karel D.

Re: gulage

Nedělají, jen ten text nalili do šablony článku z minulého týdne

http://ona.idnes.cz/gulas-s-cepici-z-listoveho-testa-day-/recepty.asp?c=A081030_222802_recepty_ves

...a zapomněli opravit název. Mně bylo divné, proč dávají dva týdny po sobě stejný recept (když jsem viděl odkaz na hlavní stránce), ale oni to jen tak maskují, aby pak čtenáře překvapili... :-)

0/0
7.11.2008 17:06

Terka

chichi

Až na to, že místo guláše je bažant dobrý ;-);-)to zase někdo používá mozeček co?

0/0
7.11.2008 12:29

tak to čumím

vykouzlit z guláše bažanta s omáčkou je umění....

0/0
7.11.2008 11:31

Karel D.

Re: tak to čumím

;-D

Úkol jen pro zdatné a zkušené mistry v kulinářském oboru...!  :-P 

0/0
7.11.2008 12:18

r.

Re: tak to čumím

pro gastrosexuály;-)

0/0
7.11.2008 14:18

Karel D

Tak tentokrat jim z minula...

...nezbyl jen karamel, ale rovnou celý nadpis. Opravdu uzasne... ;-D

0/0
7.11.2008 11:30







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.