Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Podzimní kuchařka: naučíme vás připravovat zvěřinu

Začíná sezona divočiny, přípravy masa se ale nemusíte bát – podle našich receptů se do srnčího můžete pustit, i když se považujete za kuchaře začátečníky. Naučíme vás připravit také kaštanové pyré, které z české kuchyně načas zmizelo.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Jirik1980

Ceny

Doporučuji vám také uvést kolik stojí zvěrína. Je velký rozdíl mezi srnčím, jelením a kančím nebo daňčím masem.Pokud někdo máte zájem o fajn recept klidně napište.

0/0
28.10.2008 0:46

keepa

protoze

to odjakziva je pyre. prababicka delaal kastanove pyre, babicka, mama etc, nikdy kastanovou kasi;-) kdo by to taky jedl, kdyz je to pyre:-P

0/0
26.10.2008 10:29

cote d'or

a když kaštanovou kaši (proč pyré?) nezmršíte

vanilkou a cukrem, můžete je použít jako nádivku do vepřové panenky, což je pokrm bohů

0/0
25.10.2008 20:24







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.