- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
autorka zřejmě nezná vlastnosti olivového oleje, jehož plusem je velký obsah nenasycených mastných kyselin, což jej však předurčuje hlavně k použití zastudena, neboť nenasycené mastné kyseliny jsou narozdíl od nasycených teplotně nestabilní a rozpadají se za vzniku volných radikálů. Přitom stačí změnit pořadí, až se chleba upeče, počkáme až trochu vychladne a pak ho polejeme olivovým olejem
nepečte ten "chleba" a pokud možno nepečte a nevařte vůbec
No já jsem jedlík, ale co je moc...
a to je takovej problém vydělit si to dvěma???Nebo k tomu taky potřebuješ návod?
Prosím vás, pokud jste v Itálii aspoň pár měsíců nežili, nebyli jste v žádné rodině, nepište nesmysly.
Když používáte slovo focaccia (koláč), tak ho i správně skloňujte.
Bod 3. "Okud zbylo mléko, přidejte jej do směsi "
krom vypadlého začátečního "P", mléko je rodu středního, tzn., že má být přidejte JE a nikoliv jej.
Nazdar.
Priznam se, ze v teto diskuzi jsem spise nez jazykovy rozbor cekal dobre rady a napady souvisejici s receptem. Ne dalsiho mravokarce, ktery se chce pochlubit tim, ze pobyval v italske rodine....
když těsto před kynutím pevně zabalím do vlhké utěrky, jak pak může nakynout, když nemá kam?
úplně normálně vykyne, už jsem to pekla. Akorát to pěkně tu utěrku zahumusilo