Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Františkánský švestkový koláč

Těsto na tenhle fantastický koláč je řidší, než je u kynutých těst běžné. Po upečení je báječně vláčné... a ta chuť!

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Zuzana

droždí

30 gramů droždí na 1/4 kila mouky je nějak moc....8-o. Spiš by mi tam pasovaly 3 gramy... ;-)

0/0
2.9.2008 16:38

jméno

Re: droždí

dyť píšou, že je řidší, než běžný kynutý těsto. A 3 gramy droždí by byly moc málo, to je jeden drobek:-P

0/0
2.9.2008 17:05

_m-

Re: droždí

3 gramy je málo. A já mám recept na kynuté těsto z 1/2 kila  mouky a "za 50 droždí", což je zhruba 50 gramů - a je mňam

0/0
2.9.2008 17:06

jméno

Re: Re: droždí

děkuju náčelníku, že ses mě zastal:-)

0/0
2.9.2008 17:07

_m-

Re: Re: Re: droždí

;-)

0/0
2.9.2008 17:22

Zuzana

droždí

30 gramu droždí mi přijde opravdu hodně... nemělo to být spiše 3 gramy? Na 1/4 kila mouky by to odpovidalo více...;-)

0/0
2.9.2008 16:36

Ilča

Je výborný

Co ho zkusit i s jablíčky???

0/0
24.8.2008 20:46

Lenka

.

Výborný koláč :)

0/0
22.8.2008 9:36







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.