Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Rajčata plněná sýrem cottage, olivami a parmazánem

Poslouží jako překvapivě jednoduché a efektní malé pohoštění nebo jako nápaditý předkrm. A rychlost přípravy? Přímo blesková.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

cote d'or

a proč rajčata?

když místo hrudkového tvarohu píšete sýr cottage, můžete přece psát i tomáty, ne?

0/0
14.8.2008 15:52

Jirka

Re: a proč rajčata?

A to je fakt? Ja na to dostal chuť,ale pak jsem to zavrhl,protože nějaký cottage neznám-mám české školy! Dík,zkusím to! Ale mohlo by to být dobré i s vlašským salátem a ozdobit zelenou petrželkou- ale to už jsme zase v Česku!...

0/0
14.8.2008 17:34

-m-

Re: a proč rajčata?

no, když on ten cottage není přesně totéž co hrudkovitý tvaroh. Já pro něj neznám český výraz.

Ovšem s českým sýrem - myslím, že se jmenuje smetanový a je to takový bílý puk myškleno jako touš) - by to chutnalo hodně podobně. Ale ani to není hrudkovitý tvaroh.

0/0
14.8.2008 17:54







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.