Diskuze

Letní škola vaření: domácí bavorská sekaná podle kluka v akci Filipa Sajlera

Kromě pokrmů z jednoho hrnce jsme pro vás připravili také recept na domácí bavorskou sekanou podle Filipa Sajlera, který vystupuje v pořadu Kluci v akci.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Mirek

2. 9. 2008 21:41
bavorská sekaná

Spíš než bavorská sekaná je to hodně nepovedený prejt do jitrnic !!!!!!!!!!!;-€

0 0
možnosti

Standa Mnichov

16. 8. 2008 11:46
Leberkäs

2 kg. Hackfleisch gemischt 1/2 Schwein durchwachsen (also nicht zu

mager ) und 1/2 Rind - 3 Zwiebel fein durchgedreht - 40 g. Pökelsalz  - 6 ganze Eier  -  ca.1/4 Liter Milch - Gewürzmischungen alles "fein"

gemahlen: 1/2 Teelöffel weißer Pfeffer, etwas Muskat und Knoblauchgranulat, 1

Esslöffel gelbe Senfkörner   -  1 Teelöffel "Sternanis" ( kein normaler Anis! )1/2 Teelöffel

Mazisblüte und 1 Teelöffel Paprika edelsüß.

0 0
možnosti

lagr

16. 8. 2008 22:57
Re: Leberkäs

.... was ist zum Teufel "sternanis"? podleté hvězdy v části slova a podle příbuznosti vůní bych tipoval na badyán. Ale lžíčka mletého badyánu se mi zdá trošku moc. Vonělo by to jako vánoční cukroví. Děkuji za odpověď, jinak k receptu nemám výhrady, ba naopak.  Karel

0 0
možnosti

Noel

16. 8. 2008 8:25
bavorska sekana

Nevim, co pohledavaji v bavorske sekane jatra. Zetejte se kterehokoliv reznika v Bavorsku a rekne vam, ze je to blbost. Je to spatny preklad nazvu teto pochutiny "Leberkaes", ktera ovsem s jatry nema nic spolecneho. Navic tam chybi spek. Muze to byt treba dobre, ale at to prosim nevydavaji za bavorskou sekanou.

0 0
možnosti