- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
No je vidět, že neumíš vařit. Já narozdíl od tebe vím, že žemlovka, rýžový nákyp, dušený hrášek s mrkví a vůbec všechno může být fůj i mňam! Záleží na kuchaři.
já třeba žemlovku mám moooc rád, ale jsou jídla do kterých se nikdy nedonutím a je to způsobeno hlavně školní jídelnou.
třeba hovězí maso - fůj, ty blány..., dršťková polévka, běžný špenát (doma ho vařím ráda), rajská, koprovka, "hospodské" vývarové polévky...
Ano, školní jídelna nás asi poznamenala všechny. Zaplať příroda, že už to je za náma.
Ano, ano, třeba cote d'or je poznamenáne (dle jejích příspěvků) opravdu silně.
do školní jídelny jsem chodila co nejméně a semlbábu si odtamtud nepamatuju. ochutnala jsem ji několikrát od různých vyhlášených kuchařek a vždycky jsem se jí málem zadusila, třebaže ostatní ji s nadšením konzumovali. prostě si nesedíme.
Ta jídla by mně nechutnala ani od tak skvělé kuchařky jako jsi Ty.