Diskuze

Letní škola vaření: žemlovka i guláš netradičně

Ve druhé části letní školy vaření zaměřené na českou klasiku se naučíte připravit jak "obyčejný" smažený řízek, tak i specialitu šéfkuchaře - telecí guláš podle klokočenských vinařů.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

belgian chocolate

10. 8. 2008 8:49
fuuuuj

semlbába....

0 0
možnosti

_m-

10. 8. 2008 12:29
Re: fuuuuj

No je vidět, že neumíš vařit. Já narozdíl od tebe vím, že žemlovka, rýžový nákyp, dušený hrášek s mrkví a vůbec všechno může být fůj i mňam! Záleží na kuchaři.

0 0
možnosti

matysek-k

10. 8. 2008 12:50
Re: Re: fuuuuj

já třeba žemlovku mám moooc rád, ale jsou jídla do kterých se nikdy nedonutím a je to způsobeno hlavně školní jídelnou.

0 0
možnosti

Jana

10. 8. 2008 13:44
Re: Re: Re: fuuuuj

třeba hovězí maso - fůj, ty blány..., dršťková polévka, běžný špenát (doma ho vařím ráda), rajská, koprovka, "hospodské" vývarové polévky...

0 0
možnosti

_m-

10. 8. 2008 21:36
Re: Re: Re: fuuuuj

Ano, školní jídelna nás asi poznamenala všechny. Zaplať příroda, že už to je za náma.

0 0
možnosti

svarak z krabicoveho vina

11. 8. 2008 15:30
Re: Re: Re: Re: fuuuuj

Ano, ano, třeba cote d'or je poznamenáne (dle jejích příspěvků) opravdu silně.

0 0
možnosti

_m-

11. 8. 2008 15:39
Re: Re: Re: Re: Re: fuuuuj

;-D;-D

(Díky za podporu)

0 0
možnosti

cote d'or

11. 8. 2008 19:26
Re: Re: Re: Re: Re: fuuuuj

do školní jídelny jsem chodila co nejméně a semlbábu si odtamtud nepamatuju. ochutnala jsem ji několikrát od různých vyhlášených kuchařek a vždycky jsem se jí málem zadusila, třebaže ostatní ji s nadšením konzumovali. prostě si nesedíme.

0 0
možnosti

10. 8. 2008 14:07
Re: Re: fuuuuj

fůj

0 0
možnosti

10. 8. 2008 14:11
Re: Re: fuuuuj

Ta jídla by mně nechutnala ani od tak skvělé kuchařky jako jsi Ty.

0 0
možnosti