Diskuze

Tradiční čínské taštičky z pařeného těsta

Čínská kuchyně nezná něco, jako je v Česku knedlo-vepřo-zelo, tedy jedno nejznámější jídlo. Pro každou oblast země je typický jiný pokrm. Následující recept se však vaří po celé zemi.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

palok59

6. 8. 2008 11:50
recept

no nevím, na mě to působí docela zajímavě a jednoduše - asi to zkusím. Jenom mám trošku pochybnosti, že 8 minut v páře stačí na úpravu mletého masa v taštičce.

0 0
možnosti

svarak z krabicoveho vina

6. 8. 2008 16:51
Re: recept

Když vařím pelmeni, tak je taštička ve vodě taky jen pár minut a vždy je uvařené. Jde i o to, že se vaří malé množství, ne celá kýta...

Recept je to zajímavý, ale jako většina čínských jídel vypadá dost mastně. Asi si z něj vemu to pařené těsto a nádivku uděláme méně tučnou a bez Glutasolu...Rv

0 0
možnosti

svarak z krabicoveho vina

6. 8. 2008 9:31
Průhledné PR

Zajímavé, na odkazu pod článkem jsem tento recept nenalezl, jen jakési placené kurzy čínské kuchyně. :-/

0 0
možnosti