- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
knedliku je velka spousta ale ty bramborove s tim se nechlub
ale ten bramborový knedlík vypadá spíš jako nok, co vy na to?
Já si myslim, je oslizlý po celém svém povrchu
nojo, to máte guláš (ten český nemá s maďarským mnoho společného), štrůdl, palačinky, knedlíky a další jídla, o jejichž copyright se pereme se sousedy...
"nadýchanost" u knedlíku není přednost, naopak - pravý babičkovský knedlík je hutný a bohužel nikde v restauraci ani v obchodě jej nekoupíte
Jene, nechci Ti brát iluze, ale Tvá babička asi neuměla vařit. Pravý houskový knedlík je jako buchta. Zakalec umí udělat kdejaký fouňa.
a poslouchat kydy jako že babička to stejně vařila líp, najděte si manžela odněkud na severozápad od Aše, ten bude bez sebe štěstím, když mu ucmuchtíte cokoliv, a netroufne si ani pípnout, i kdyby to bylo sebevíc připálené.