Diskuze

Letní škola vaření: Ta pravá česká klasika

Uvařit stejně dobrý guláš jako babička nebo tchyně, vyrobit knedlík, který bude nadýchaný a jemný – to všechno dokážete podle receptů z našeho dalšího dílu Školy vaření.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

liba

14. 10. 2008 22:00
knedliky

knedliku je velka spousta ale ty bramborove s tim se nechlub

0 0
možnosti

liba

14. 10. 2008 22:03
Re: knedliky

ten bramborovy knedlik bych dala paroubkovi

0 0
možnosti

cote d'or

9. 8. 2008 21:45
tak nevím

ale ten bramborový knedlík vypadá spíš jako nok, co vy na to?

0 0
možnosti

Elektronek

10. 8. 2008 19:03
Re: tak nevím

Já si myslim, je oslizlý po celém svém povrchu

0 0
možnosti

ntk

9. 8. 2008 18:13
vařte si co chcete, ale guláš tvrdit, že je český ?

:-/

0 0
možnosti

cote d'or

9. 8. 2008 22:10
Re: vařte si co chcete, ale guláš tvrdit, že je český ?

nojo, to máte guláš (ten český nemá s maďarským mnoho společného), štrůdl, palačinky, knedlíky a další jídla, o jejichž copyright se pereme se sousedy...

0 0
možnosti

honza

9. 8. 2008 11:54
knedlíky

"nadýchanost" u knedlíku není přednost, naopak - pravý babičkovský knedlík je hutný a bohužel nikde v restauraci ani v obchodě jej nekoupíte

0 0
možnosti

Taffey

9. 8. 2008 20:56
Re: knedlíky

Jene, nechci Ti brát iluze, ale Tvá babička asi neuměla vařit. Pravý houskový knedlík je jako buchta. Zakalec umí udělat kdejaký fouňa.

0 0
možnosti

cote d'or

9. 8. 2008 9:47
a když se s tím nechcete patlat

a poslouchat kydy jako že babička to stejně vařila líp, najděte si manžela odněkud na severozápad od Aše, ten bude bez sebe štěstím, když mu ucmuchtíte cokoliv, a netroufne si ani pípnout, i kdyby to bylo sebevíc připálené.

0 0
možnosti