- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
moje babička je evidentně skrytý šéfkuchař nudle s mákem je pokrm mého dětství... Jo a mimochodem ta hrubka v druhém receptu je děs - odkdy se rajčata Zpařují???
Tak nevím. Jsem nadšená čtenářka ONA a každou volnou chvilku sleduji, co se tu děje. Mám mobil a i v tramvaji, jakkoliv mě tahá taška z nákupem k zemi jsem povolná klikat na idnes a najít si Vaši rubriku. Ba i můj šéf, který je -zůstane to ovšem mezi námi, žejo - dotěrnej a šahá mi do jednou do puš ap, jednou pod sukni, se přitlačí na mně svými klíči v kapse a čte mi přes rameno ONA . Je nadšen a to je chlap! Víte, bez ONA bych byla, byť ve velkým městě Praha úplně ztracená. A nebyla bych plnohodnotná žena. Vaše rady na vibrátory, erotický život, ba i na nevěru, Vaše kalorické recepty ale i jak s Hanychovou zase zhubnout, kde najít můj a mého manžela G-bod (on ho má fak též, ale v jiným otvoru) obahacují můj život, byť jsem jednoduchá žena přistěhovavší se do velkoměsta. Právě proto! Ba již se šatím jako paní Fišárkový ONA a každý den mám podle Vás ty online šatičky. Samozřejmě máme dnes taštíčky z Vaší školy vaření pana Radka -bašta! Teď si pospíchám hledat G-bod podle Vašeho návodu.
mě opravdu dostal... Mám dojem, že cosi podobného je uvedeno v dnes už antikvární publikaci "Vařím, vaříš, vaříme" nebo tak nějak se to jmenuje a je to kuchařka pro děti do deseti let... Mimochodem, jídlo primitivní na přípravu i suroviny, leč překvapivě vděčné.
Ještě by mě zajímalo, proč těstoviny musí být primárně vždycky italské. To, co se zde prezentuje pod tortellinami, se u nás doma dělává od nepaměti, jen s tím rozdílem, že se to plní bryznou nebo zelím nebo uzeným nebo povidlama a polité máslem (všechny druhy v jedné míse) se to podává pod krycím názvem pirogi... Vtip spočívá v tom, že nevíte, jakou chuť bude mít následující sousto. Není to složité, ale je u toho spousta úkonů, takže když už se do toho člověk pustí, nemá smysl se patlat s tímto jídlem pro dva lidi k večeři.
Nemáš náhodou na mysli DNESKA VAŘÍM JÁ z edice OKO? Tuhle a ROZUM DO KAPSY má dodneška doma schované
a výsledek na 1. pokus dosti nejistý.. Můj recept zní
Těstoviny Panzani (barevná vřetena + omáčka Panzani s rajčaty a bazalkou + 1 stroužek česneku, 10 dkg NIVY, špetičku soli..
Těstoviny povaříme (4 min), přidáme omáčku, vylisovaný česnek na jemno a navrch nastrouháme NIVU. MŃAM!
Přišla Vám znenadání "hladová" návštěva?????????? Nevadí, za 5 minut méte hotovo a všici se budou za ušima olizovati A nádobí? Jen talíře pro Vás a pro hosty, jedna mísa a hrnec na těstoviny. To je vše.. DOBROU CHUŤ!