Diskuze

Argentinský steak s marinádou chimichurri

Maso z argentinských býků je celosvětově proslulé a grilování obřích kusů patří k folkloru stejně jako gaučové a pampa. Zkusit to ale můžete i doma!
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PM

nonick

18. 7. 2008 16:32
Asi takhle:

1) Ne z býků ale z volků...

2) Steak z vysokého roštěnce (s tukovým očkem - "ribeye") se připravuje na grilu (ne v troubě!) jen pár minut z obou stran (podle požadovaného stupně propečení - RAW, RARE, MEDIUM, WELL DONE)

3) Z českého masa připravíte za normálních podmínek steak POUZE ze svíčkové - jinak můžete kvůli tuhosti masa na steaky z  českého roštěnce rovnou zapomenout. (Pro experimentující gurmány - přišel jsem na způsob, co s tím, mohu poradit - pochopitelně jen vážní zájemci a pouze mailem...) ;-)

0 0
možnosti

Pe-te

20. 7. 2008 21:15
Re: Asi takhle:

Ahoj, tak to se rad necham poucit. muzu poprosit o radu na pe-te@atlas.cz

0 0
možnosti
IN

Kleki Petra

18. 7. 2008 8:30
Čurymury fajn.

Akorát z čeho má být ten roštěnec, a jde o vysoký, nebo nízký? Pokud půjde o český univerzál "z mladých býků", pak to bude jak jazyk od pohorky.

0 0
možnosti