- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
...a hned to opravili a omluvili se... Nicméně, proč je v receptu 25=30 minut SMAŽENÍ, když se ta ryba griluje, navíc ještě v alobalu????
Acho jo, vypadá to na "hlavně hodně článků", ale že by se se podívali, co to vlastně zveřejňují, to ne...
a jak se mám podívat jestli už je propečená ? jak se to pozná a že by byla upejklá za 20 minut ? to assdi těžko, autore, zkus si ten recept upéct, ale péct nerozmraženou makrelu a jen 20 minut ?
Tady mate original, odkud to soudruzi z iDnes nedokázali ani pořádně opsat:
Pisálek si kopíroval domů recept na buchtu a nějak to ctrl+v popletl a hodil to i na makrelu.
Tak kako na skřele, cukr s pravou vanilkou do břicha, vanilka s čenekem je sice originální ale je třeba to vyzkoušet. V receptu je správně uvedená jedlá soda - když se Vám udělá šoufl tak by vám mohla pomoct.
Už jsem našel, kam ten recept patří! Jsou nějaký buchty s čokoládou...
Copak s kakaem... ale s tím vanilkovým cukrem, to musí být teprve bašta! Asi po tý makrele bude nejlepší ta bábovka no...
Misto makrely to vypada ale na mramorovou babovku ci co? Ides se zase vyznamenal
soudím, že do redakce svítí sluníčko a klimatizace vypověděla službu. Tedy za takový článek, zejména pak za ten recept by měl být autor exemplárně honorován.
U nás se makrely dělajó co chvila, ale s kakaem jsme to ještě nezkúšali... Nejradšej máme marinádu z piva, gulášové papriky a grilovacího koření...
Teď vážně... Proč je v seznamu surovin kakao, vanilkový cukr a podobné věci, když se v popisu přípravy mluví o zelenině? Je to chyba redaktorů, kteří někde článek špatně přeložili, nebo je to opravdu hovadina na ultimo?
To vypada jak recept na babovku a ne na makrelu.April uz letos byl-panove.