Ona

Diskuze

Makrela na grilu

Tahle ryba nejenže hezky vypadá a je velmi zdravá, ale hlavně díky příjemně sytému masu upravená na ohni výborně chutná.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Olga

11. 7. 2008 19:34
Tak jsem to nevydržela a napsala jim...

...a hned to opravili a omluvili se... Nicméně, proč je v receptu 25=30 minut SMAŽENÍ, když se ta ryba griluje, navíc ještě v alobalu????

Acho jo, vypadá to na "hlavně hodně článků", ale že by se se podívali, co to vlastně zveřejňují, to ne...

0 0
možnosti

kazimír

11. 7. 2008 14:58
??

a jak se mám podívat jestli už je propečená ? jak se to pozná   a že by byla upejklá za 20 minut ?  to assdi těžko, autore, zkus si ten recept upéct, ale péct nerozmraženou makrelu a jen 20 minut ?;-D

0 0
možnosti

Šéfkuchař

11. 7. 2008 8:51
Správný recept je zde

Tady mate original, odkud to soudruzi z iDnes nedokázali ani pořádně opsat:

http://www.apetitonline.cz/recept/494/makrela_na_grilu.html

0 0
možnosti

BBarret

11. 7. 2008 10:20
Re: Správný recept je zde

Pisálek si kopíroval domů recept na buchtu a nějak to ctrl+v popletl a hodil to i na makrelu. ;-D

0 0
možnosti

karel-nemec

11. 7. 2008 8:51
Třeba by to šlo

Tak kako na skřele, cukr s pravou vanilkou do břicha, vanilka s čenekem je sice originální ale je třeba to vyzkoušet. V receptu je správně uvedená jedlá soda - když se Vám udělá šoufl tak by vám mohla pomoct.

0 0
možnosti

Knopák

11. 7. 2008 8:26
Heureka!

Už jsem našel, kam ten recept patří! Jsou nějaký buchty s čokoládou...

0 0
možnosti

Knopák

11. 7. 2008 8:25
Hm, proti gustu...

Copak s kakaem... ale s tím vanilkovým cukrem, to musí být teprve bašta! Asi po tý makrele bude nejlepší ta bábovka no... ;-D

0 0
možnosti

Wendolene

11. 7. 2008 8:06
Zajimavy recept

Misto makrely to vypada ale na mramorovou babovku ci co? Ides se zase vyznamenal;-D;-D

0 0
možnosti

palok59

11. 7. 2008 7:26
bobo

soudím, že do redakce svítí sluníčko a klimatizace vypověděla službu. Tedy za takový článek, zejména pak za ten recept by měl být autor exemplárně honorován.

0 0
možnosti

imisa

11. 7. 2008 8:03
Re: bobo

Řekl bych, že sedí přímo ne těch uhlíkách:-)

0 0
možnosti

Jarek

11. 7. 2008 0:43
Makrela s kakaem?

U nás se makrely dělajó co chvila, ale s kakaem jsme to ještě nezkúšali... Nejradšej máme marinádu z piva, gulášové papriky a grilovacího koření...:-)

Teď vážně... Proč je v seznamu surovin kakao, vanilkový cukr a podobné věci, když se v popisu přípravy mluví o zelenině? Je to chyba redaktorů, kteří někde článek špatně přeložili, nebo je to opravdu hovadina na ultimo?

0 0
možnosti

scope

11. 7. 2008 0:36
hmm- makrela na sladko.

 To vypada jak recept na babovku a ne na makrelu.April uz letos byl-panove.:-©

0 0
možnosti