Diskuze

Variace na Reuben sendvič

Celý Balkán miluje svěží trio jogurt, okurky a česnek. V Řecku je to známá krémová omáčka tzatziki – a v Bulharsku tahle letní polévka, které se říká tarator. O parfemaci se v ní stará také čerstvý kopr.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jitulli

30. 6. 2008 10:38
jaká polévka?

Možná že jsem v pondělí před polednem úplně mimo mísu, ale mohl by mi někdo z redakce vysvětlit o jaké polévce se v úvodníku píše, když pak máte recept na sendvič???? 8-o

0 0
možnosti

kebule

30. 6. 2008 15:08
Re: jaká polévka?

to ma byt asi predkrm k tomu sendvici... btw ja osobne doporucuji puvodni recept s pastrami misto sunky...

0 0
možnosti