Diskuze

Živáňská jehla

Nejlepší kousek hovězího, svíčková, je křehký, rychle propečený, a přitom plný šťávy. Nezbytným doprovodem živáňské je slanina nebo špek, které zvýrazní chuť a všechno krásně provoní.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

jedenzmnoha

27. 6. 2008 16:02
zbytečné to dělat na grilu když je to v alobalu

uvažujte ženské ;-D

0 0
možnosti
LP

misslonely@klikni.cz

27. 6. 2008 10:39
lucie0049

jaký je rozdíl mezi slaninou a špekem?:-)

0 0
možnosti
IN

Kleki Petra

27. 6. 2008 10:48
Re: lucie0049

V obecném vnímání je špek v podstatě vyuzená vrstva podkožního tuku, zatímco slanina má v sobě kromě sádla i vetší či menší podíl masa.

0 0
možnosti