Diskuze

Je čas jahod. Ochutnejte klasiku s čokoládou i neobvyklé experimenty

Je to tu! Jahody právě hlásí svůj čas. Sesbírejte jich plný košík, nebo vykupte obchod a dejte se do přípravy letní hostiny.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

V

15. 6. 2008 11:49
asi jsem konzervativni

ale jahody ves spizech me prijdou divne.

nevim kdy to bylo "zakazane" (a zajimalo by me jake byli sankce za pridani jahody ke kureti;-D), ale zni to trochu zvlastne. A to mam rada kure na pomerancich s medem;-D

0 0
možnosti
JN

Jannynov

14. 6. 2008 21:46
v pohodě ?

slova "syrová vejce v pohodě" přestanete vyslovovat s první salmonelou která projde vašimi střevy

nikomu to nepřeju jen varuju, nestojí to za ty těžkosti......:-/

0 0
možnosti

ann

15. 6. 2008 15:54
Re: v pohodě ?

nebezpečné bakterie se ale údajně nacházejí na slupce, ne ve žloutku - tam se nemají jak dostat

0 0
možnosti
HD

opportunity

14. 6. 2008 8:55
Fuj

Syrová vejce ... v několika receptech!

0 0
možnosti

Cephaelis

14. 6. 2008 11:18
Re: Fuj

No a co? V cukrářských výrobcích mají své místo. Jak koukám, v dnešní době posedlosti hygienou už to mají težké i vejce.... :-/ Přeju hezký sterilní sobotní den.

0 0
možnosti

Mean

14. 6. 2008 8:04
:-)

Baví mě obrázek č. 10:

Pečené kotletky s jablky

3. Z jogurtu nebo zakysané smetany s cukrem nakonec vytvoříme oči.

R^R^

0 0
možnosti