Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Nejlepší jarní recepty z jehněčího

Je nejlepší na jaře. Nepropásněte jednu z posledních příležitostí pochutnat si na něm podle našich receptů.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

beruna

na tom nic nezměníš

ovce se chovají nejen pro radost, občas se musí i zabít, tak to je už od pradávna!!! jíst vepřové je fuj a nezdravéRv

0/0
27.11.2008 20:12

bonecek

fuj

Zabíjet jehňata a žrát je může jen úchylnej dobytek.Rv

0/0
8.6.2008 17:15

inedible

Re: fuj

a koho je mozne zabijet a zrat a nebyt pri tom "uchylnej" (co to je?) dobytek?

0/0
9.6.2008 9:07

nonick

Re: fuj

...a co s těma stádama ovcí a dobytka? Vytlouct je a nechat mravencům? ;-D

0/0
9.6.2008 9:23

gurman

jehneci je neprekonatelne

jehneci je neprekonatelne nechapu ten nezajem v nasich krajich

doporucuji do google zadat: jehneci recepty

a nebudete vedet co lepsiho drive ochutnat!!!   http://www.google.com/search?source=ig&hl=en&rlz=&q=jehneci+recepty

0/0
8.6.2008 15:06

zette

Re: jehneci je neprekonatelne

Presne tak, na Slovensku ci v Beskydech je na lukach tolik jehneciho a v obchode kupujeme jehneci z Noveho Zelandu, ktere vyjde levneji... A to na nej jeste musime mit stesti, kdyz opomenu Makro.

0/0
8.6.2008 16:08







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.