Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Medailonky z vepřové panenky s opečenými bramborami

Nejjemnější kousek vepřového je mimořádně křehký a neobsahuje prakticky žádný tuk. Proto se dá upravovat jako minutka – a kabátek ze šťavnaté slaniny mu vysloveně prospěje.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Pas_telka

Hm...

Dobrý, ale co je to přesně "převařené brambory"?

0/0
6.6.2008 23:12

cote d'or

zní to dobře

ale vsaďte se, že to bude ještě lepší, když místo oleje použijete sádlo

0/0
6.6.2008 20:33







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.