Ona

Diskuze

Šťavnatý jahodový koláč

Nepřeslazený a plný chuti – zkrátka ideál! O to, aby bylo těsto krásně vláčné, se postará podmáslí, o křupavost oblíbená drobenka... A o vůni pochopitelně jahody.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Katu

4. 6. 2008 8:14
:-)

Vcera jsem ho upekla a je moc dobry...vlastne uz musim rict byl :-)

0 0
možnosti

Ada

26. 5. 2008 16:12
Ale ale

vzdyt to tam je. ood clankem! :-)

0 0
možnosti

hveru

26. 5. 2008 15:42
zdroj

Recept, fotka, vše je z apetitu, nerozumím, proč není uvedený zdroj... I název je úplně stejný.

http://apetitonline.cz/recept/136/stavnaty_jahodovy_kolac.html

0 0
možnosti