Diskuze

Velká grilovací kuchařka: co jste ještě nikdy negrilovali

Když už nemůžete maso ani vidět, vydejte se cestou experimentu. Opékat se totiž dá úplně všechno.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

JT

22. 6. 2008 21:39
grilovaná dýně

já v Austrálii ochutnala k masu ogriovanou dýni. kostky cca 10x10 cm velké, 1,5cm široké. Bylo to k tomu pečenému masu velice chutné. To jen pro podzimní experimenty.

0 0
možnosti

pohranicnice_Jasanka

23. 5. 2008 14:16
To mě teda

nijak zvlášť nenadchlo, zvlášť ten banán a česnek :-/

0 0
možnosti

Hloupa husa

24. 5. 2008 13:12
Re: To mě teda

Neříkej hop...

Mě nadchla např. grilovaná mrkev (jen jsem experimentovala) - škoda, že o ní v článku ještě nevědí :-)

0 0
možnosti

Standa

23. 5. 2008 14:14
což takhle dát si...

....grilované lejno?

0 0
možnosti

TomášM

24. 5. 2008 0:27
Re: což takhle dát si...

anebo grilovanou bolavou nohu ;-D

0 0
možnosti