Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Velká grilovací kuchařka: grilované, a přece dietní

Stačí si jako výchozí surovinu vybrat rybu nebo libové drůbeží maso a i z grilované hostiny se může stát dietní piknik. Také si můžete připravit špízy, které mají tu výhodu, že i přesvědčeným masožroutům do jídla nenásilně vpašujete aspoň kousek zeleniny.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

vymrzovac

ryby negriluju

protože smrděj jako prase....:-©

0/0
26.5.2008 8:11

Spalovač šancí

1.

jako Slavia R^ V R^

0/0
26.5.2008 0:01







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.