Ona

Diskuze

Italské rizoto s hráškem

Krémové "risotto" stojí na skvělé rýži, sytém vývaru a vynikajícím parmazánu. A také na troše trpělivosti: než rýže dosáhne perfektní konzistence, nesmíte od vaření odejít.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

John S

18. 7. 2008 15:16
ještě pár drobností

Třeba parmazán ani ne tak na ozdobu, ale na úplný závěr se promíchává do rýže, stejně jako se na závěr přidá "střední" kostka másla, která mu pak dodá takovou krémovou chuť. A nedával bych slaninu, ani hrášek. Místo toho bych k němu dal nějaké to maso jako takové, protože toto rizoto se dá použít i jako vynikající příloha ;-)R^

0 0
možnosti

Flynn

17. 7. 2008 20:57
rissibissi

Myslim, ze se tomu rika rissibissi a je to jidlo z Benatske oblasti. Take jsme ho doma delavali a moc si chutnali...

0 0
možnosti
PP

spartaman

17. 7. 2008 10:18
Hmmmm

Podobné děláme doma a je to pošušňání. Na pánvi slaninku, pak rýži, podlít vínem a vývarem a nakonec do toho dáváme rozpustit cca 3-4 druhy sýra. Super!

0 0
možnosti