Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Italské rizoto s hráškem

Krémové "risotto" stojí na skvělé rýži, sytém vývaru a vynikajícím parmazánu. A také na troše trpělivosti: než rýže dosáhne perfektní konzistence, nesmíte od vaření odejít.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

John S

ještě pár drobností

Třeba parmazán ani ne tak na ozdobu, ale na úplný závěr se promíchává do rýže, stejně jako se na závěr přidá "střední" kostka másla, která mu pak dodá takovou krémovou chuť. A nedával bych slaninu, ani hrášek. Místo toho bych k němu dal nějaké to maso jako takové, protože toto rizoto se dá použít i jako vynikající příloha ;-)R^

0/0
18.7.2008 15:16

Flynn

rissibissi

Myslim, ze se tomu rika rissibissi a je to jidlo z Benatske oblasti. Take jsme ho doma delavali a moc si chutnali...

0/0
17.7.2008 20:57

spartaman

Hmmmm

Podobné děláme doma a je to pošušňání. Na pánvi slaninku, pak rýži, podlít vínem a vývarem a nakonec do toho dáváme rozpustit cca 3-4 druhy sýra. Super!

0/0
17.7.2008 10:18







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.