- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
mi tajně sdělil, že příště bude návod na vodovou pochoutku z pet lahve.
Časopis Apetit neřekl nic nového. Když budete chtít opravdu dobrý a křehký řízek, můžete ho den předem naklepat, naložit do oleje nebo mléka, druhý den usmažit , poklást máslem a dát na půl hodiny do trouby. Tož tak
....šťavnatej řízek z kejty,nesolí,nebalí v hladké moucerecept jak pro děcka na základce! Naše babička dělala šťavnatý řízky vždycky z trochu prorostlýho masa,krkovice,kotlety atd.Kejta je suchá!! A hezky pomaloučku. Druhá babička je po usmažení dávala ještě "dopéct" do trouby. já na to nemám čas,ale vždycky je solím a pepřím! Nebo pepř do vejce a do strouhanky. krásně zlatovej řízek dělala teta v hrnci plným oleje (to ještě nebyly friťáky).............příště nás naučte vařit brambory!!!
Dávat řízky do trouby je potřeba
A v příští lekci si ukážeme, jak se maže máslo na chleba...
asi dělám řízky špatně, ovšem ještě si nikdo nestěžoval¨. Narozdíl od autora ovšem
1) řízky solím
2) malinko česnekuju
3) obaluju v hladké mouce
Ahojte! už jsem přišla na to, čím jsou tyhle řízky jiné - autor jaksi zapomněl maso osolit! nedávno jsem jedla neslaný řízky v hospě a byl to hnus fialovej!
...to je opravdu naprosto prevratnej recept!!!
delam tak rizky asi poslednich 25 let...
ucuravam smichy. si rikam, kolik ma "novinar" za takovyhle clanecek...
myslela jsem, že to budou řízky naruby, nebo něco podobného.
takže v tom je ten zakopaný pes. Od teď už budou řízečky jedna báseň!
No, ne že by doteď nebyly...