Diskuze

Nadýchané řízky

Jak na to, aby křehký, křupavý a zlatý obal skrýval i vláčné a šťavnaté maso? My vám to tajemství odhalíme!
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Archivní Don Simón

12. 4. 2008 17:35
redaktor

mi tajně sdělil, že příště bude návod na vodovou pochoutku z pet lahve.;-D

0 0
možnosti

12. 4. 2008 9:17
řízek

 Časopis Apetit neřekl nic nového. Když budete chtít opravdu dobrý a křehký řízek, můžete ho den předem naklepat, naložit do oleje nebo mléka, druhý den usmažit , poklást máslem a dát na půl hodiny do trouby. Tož tak:-)

0 0
možnosti

vymrzovac

11. 4. 2008 14:41
Panebože,to snad není pravda!!!!

....šťavnatej řízek z kejty,nesolí,nebalí v hladké mouce(Y)recept jak pro děcka na základce!  Naše babička dělala šťavnatý řízky vždycky z trochu prorostlýho masa,krkovice,kotlety atd.Kejta je suchá!!  A hezky pomaloučku. Druhá babička je po usmažení dávala ještě "dopéct" do trouby. já na to nemám čas,ale vždycky je solím a pepřím! Nebo pepř do vejce a do strouhanky. krásně zlatovej řízek dělala teta v hrnci plným oleje (to ještě nebyly friťáky).............příště nás naučte vařit brambory!!!Rv

0 0
možnosti

11. 4. 2008 19:05
Re: Panebože,to snad není pravda!!!!

Dávat řízky do trouby je potřebaR^:-)

0 0
možnosti

shkenny

11. 4. 2008 12:37
dalsi lekce

A v příští lekci si ukážeme, jak se maže máslo na chleba...

0 0
možnosti

_m-

11. 4. 2008 11:29
Mno

asi dělám řízky špatně, ovšem ještě si nikdo nestěžoval¨. Narozdíl od autora ovšem

1) řízky solím

2) malinko česnekuju

3) obaluju v hladké mouce

0 0
možnosti

renča

11. 4. 2008 11:18
SŮL!!

Ahojte! už jsem přišla na to, čím jsou tyhle řízky jiné - autor jaksi zapomněl maso osolit! nedávno jsem jedla neslaný řízky v hospě a byl to hnus fialovej!

0 0
možnosti

Ludánek Homolka

11. 4. 2008 11:12
ty woe...

...to je opravdu naprosto prevratnej recept!!! ;-D

delam tak rizky asi poslednich 25 let... :-P

ucuravam smichy. si rikam, kolik ma "novinar" za takovyhle clanecek...

0 0
možnosti

paskudilek

11. 4. 2008 9:54
a zítra se naučíme vařit čaj,

myslela jsem, že to budou řízky naruby, nebo něco podobného.

0 0
možnosti

Magda13

11. 4. 2008 9:51
U nás obalujeme v hladké

takže v tom je ten zakopaný pes. Od teď už budou řízečky jedna báseň!

No, ne že by doteď nebyly...;-)

0 0
možnosti

xxx

11. 4. 2008 8:36
fakt překvapení,

návod jak se smaží řízky, kriste...

0 0
možnosti