Diskuze

Čekankové delikatesy

Z čekankových kořenů se vyráběla náhražka kávy, ale její puky – to je delikatesa. I v kuchyni!
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZM

denek

8. 3. 2008 18:56
Zapečenou čekanku

.se sýrem jsem poprvé jedl na návštěvě v Belgii a i když jsem ochutnávall s nedůvěrou, tohle jídlo jsem si zamiloval. Bohužel v ČR jsem na čekanku narazil pouze v bývalé Delvitě v Praze...a to bylo před víc než rokem. A jelikož v Praze nebydlím, musím si nechat zajít chuť....:-(

0 0
možnosti
JS

belgian chocolate

8. 3. 2008 9:32
v Belgii je to národní jídlo

ale mě ta hořká chuť nechává chladnou

0 0
možnosti