Diskuze

Šťavnatá hovězí pečínka

Dokonale upečené a přitom měkké hovězí je vizitkou perfektní kuchařky. Podle našich návodů ho zvládnete, i když v kuchyni patříte k chronickým začátečníkům.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

envia

2. 3. 2008 22:36
www.jdemesebavi.cz

:-)

0 0
možnosti

marie

1. 3. 2008 17:43
hospodyň

Proč mi podsouváte, že musím umět vařit? Co takhle aby to uměl i hospodyň? Proč jenom ženská. Tady se od toho nedokážeme furt odpoutat. Domácnost ženská - práce chlap. Rv

0 0
možnosti

hermína

1. 3. 2008 19:54
Re: hospodyň

Nemusíte umět vařit, nemusíte.

Ale až se ten Váš zastaví u jiné na šťavnatém kusu flákoty, zdrží se do rána nebo napořád neplačte nad rozlitým instatním mlékem.

0 0
možnosti

xxy3x

1. 3. 2008 15:25
zajimav y

R^ale kazdej vi ze nejlepsi je kontrafile z argentiny nebo svickova z brazilie, pouze potrena hrubou soli, popr. cesnekovym pyre a napichnuta na tyci a ogrilovana R^

0 0
možnosti

tralala

1. 3. 2008 0:42
Lzi

Obermajerova...proc LZES? Vzdyt jsi to okopirovala z nemeckejch stranek...a co fotecky? Taky sama?... JO! Ukradeny. idnes...vy jste prasata. Zeman mel pravdu..jste zumpa. :-©

0 0
možnosti