Diskuze

Nejlepší bramboračka s houbami

Skvělá polévka, ve které si vychutnáte čerstvé i sušené houby. Každá rodina má svůj recept – tady je ten náš!
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

fakt hustá bramboračka

8. 2. 2008 12:56
někdo už se asi dost těší na víkend

tak tohle mě fakt překvapilo 8-o...nejdřív jsem jenom nevěřícně kroutila hlavou, jak to asi bude chutnat s takovým přídělem bílkovin, ovšem zázvor a pivo na marinování mě už rozesmálo tak, že jsem málem poprskala monitor ;-D...u nás už se asi od teď vařit zásadně bramboračka se zázvorem a pivem :-P

0 0
možnosti

Jarmilka

8. 2. 2008 12:55
Skvělá bramboračka z krkovice

;-DSice vařím už přes 20 let, ale podle tohoto receptu bych polévku neuvařila.;-(Ten šotek se dostane všude.;-)

0 0
možnosti

Jitka

8. 2. 2008 12:46
Vykostěná krkovice

Časopis Apetit musí být dost "hustý" čtení.

0 0
možnosti

Mat_Hawk

8. 2. 2008 11:20
zajímalo by mě,

jak narvete do čtyř porcí bramboračky kilo a půl masa.... A kde jsou kroupy?

0 0
možnosti

kuchařka

8. 2. 2008 11:10
ingredience

8-o A na co budu potřebovat tu vepřovou pečeni, pivo na marinování, mletý zázvor, ... 8-o ;-D

0 0
možnosti