Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Nejlepší bramboračka s houbami

Skvělá polévka, ve které si vychutnáte čerstvé i sušené houby. Každá rodina má svůj recept – tady je ten náš!

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

fakt hustá bramboračka

někdo už se asi dost těší na víkend

tak tohle mě fakt překvapilo 8-o...nejdřív jsem jenom nevěřícně kroutila hlavou, jak to asi bude chutnat s takovým přídělem bílkovin, ovšem zázvor a pivo na marinování mě už rozesmálo tak, že jsem málem poprskala monitor ;-D...u nás už se asi od teď vařit zásadně bramboračka se zázvorem a pivem :-P

0/0
8.2.2008 12:56

Jarmilka

Skvělá bramboračka z krkovice

;-DSice vařím už přes 20 let, ale podle tohoto receptu bych polévku neuvařila.;-(Ten šotek se dostane všude.;-)

0/0
8.2.2008 12:55

Jitka

Vykostěná krkovice

Časopis Apetit musí být dost "hustý" čtení.

0/0
8.2.2008 12:46

Mat_Hawk

zajímalo by mě,

jak narvete do čtyř porcí bramboračky kilo a půl masa.... A kde jsou kroupy?

0/0
8.2.2008 11:20

kuchařka

ingredience

8-o A na co budu potřebovat tu vepřovou pečeni, pivo na marinování, mletý zázvor, ... 8-o ;-D

0/0
8.2.2008 11:10

belgian chocolate

vepřová pečeně je druhý chod

a jako moučník zázvorky

0/0
8.2.2008 20:12







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.