- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
to nemá vůbec nic společného
Česká zabijačka,německá zabijačka, všechno to je na
To o čem psali má tolik společného se zabíjačkou jako Vídeňské párky z Lídlu s masným výrobkem. Čekal jsem recepty na jitrnice, klobásy, mozeček a podobné dobroty. Ale pokrmy z prasete tak jak jsou uvedeny v článku tak možná někde jí v Bavorských hospodách.
Kdysi jsme v paneláku dělali aspoň tlačenku, takže vaření vepřové hlavy, nožiček atd. Výsledek byl jedna báseň. A že toho bylo. Ovšem ten čuch/puch v celém bytě, mastné a neodmastitelné hrnce, některé navíc půjčené od sousedů.
A závěr? Nikdy víc!!! Zabíjačka patří na dědinu. Ve štatlu si raděj najdu učňovskou prodejnu, kde se solí a koření podle mé chuti.
a tyhle rcpt si na zabijacce nedokazu ani predstavit:)) mozece na cibulce a s vajickem:))) ovar:)) bo smazak:) a ted me vegani muzete kamenovat:)
Jak tam chcete dostat ožralého řezníka, poblité schody a paňmámu ohnutou přes zábradlí ?
ale dá se lehce zrealizovat, když si tam necháš nastěhovat několik cikánských rodin
ale pamatuju vepřové hody na kolejích, to bylo něco!
dost nepohodlný ne?Furt čekat než přejede vlak....
K těm receptům se vyjadřovat nebudu - se zabijačkou nemaj mnoho společného, nicméně zabijačka jako taková je to nejlepší co může být... jinak sem si tudle v Praze koupil jitrnici a půlku sem jí vyhodil, protože s opravdovou domácí jitrnicí to mělo společnýho leda tak název Jak to ti pažáci můžou jíst nechápu, ale na druhou stranu pokud neochutnali nic jiného, tak ani nemůžou vědět jak by to mělo chutnat.
"panelákovej králík", kterej nikdy nebyl za cedulí města. Pečené koleno se zeleninou?- co je to za kravinu- zelenina na zabíjačce!!! co dělají houby v zabíjačkovým guláši???!!!!! Jelita s pečenými jablky, co je to ???!!! Kdo se opovažuje tyto kombinace jiídel nazývat zabíjačkou???? Možná je to dobré a někomu to chutná, ale ten článek by měl dostat hlavně jiný název!!! Vzpamatujte se!!!!
jsou to recepty z nemecka...proste dalsi preklad z Bildu od nejduveryhodnejsich a nejinvestigativnejsich novinaru ve state.
tak se z toho pozvraci.Ani ten Hitler maso nezral...
Skoda, ze ho pred 200 lety tvi predci jedli. Bylo by o jednoho demagoga min.