Ona

Diskuze

Malá městská zabijačka

Malou zabijačku si můžete připravit i v paneláku. Suroviny na naše vepřové hody totiž koupíte v obyčejném řeznictví a recepty zvládne i začátečník.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

9. 2. 2008 16:24
Trapný překlad z němčiny, s českou zabujačkou

to nemá vůbec nic společného :-©:-©:-©:-©:-©:-©:-©:-©:-©

0 0
možnosti

jana

9. 2. 2008 16:33
Re: Trapný překlad z němčiny, s českou zabujačkou

Česká zabijačka,německá zabijačka, všechno to je na:-©:-©

0 0
možnosti

mafra_fan

3. 2. 2008 7:14
nejlépe chutnají

koňské otlačeniny zpod sedla...

0 0
možnosti

Desperado

2. 2. 2008 23:03
Recepty na zabíjačku?

To o čem psali má tolik společného se zabíjačkou jako Vídeňské párky z Lídlu s masným výrobkem. Čekal jsem recepty na jitrnice, klobásy, mozeček a podobné dobroty. Ale pokrmy z prasete tak jak jsou uvedeny v článku tak možná někde jí v Bavorských hospodách. Rv

0 0
možnosti

P.S.

2. 2. 2008 18:36
Článek raděj nehodnotím, zato stořku mám

Kdysi jsme v paneláku dělali aspoň tlačenku, takže vaření vepřové hlavy, nožiček atd. Výsledek byl jedna báseň. A že toho bylo. ;-D Ovšem ten čuch/puch v celém bytě, mastné a neodmastitelné hrnce, některé navíc půjčené od sousedů. :-/

A závěr? Nikdy víc!!! Zabíjačka patří na dědinu. Ve štatlu si raděj najdu učňovskou prodejnu, kde se solí a koření podle mé chuti. R^

0 0
možnosti

vladik2

2. 2. 2008 17:40
jsem reznik

a tyhle rcpt si na zabijacce nedokazu ani predstavit:))8-o mozece na cibulce a s vajickem:))) ovar:)) bo smazak:);-D:-) a ted me vegani muzete kamenovat:)

0 0
možnosti

Miloslav Šimek

2. 2. 2008 15:44
Zabijacka v panelaku ??? Blbost !!!

Jak tam chcete dostat ožralého řezníka, poblité schody a paňmámu ohnutou přes zábradlí (Y) ?

0 0
možnosti

mafra_fan

2. 2. 2008 17:03
Re: Zabijacka v panelaku ??? Blbost !!!

ale dá se lehce zrealizovat, když si tam necháš nastěhovat několik cikánských rodin;-D;-D;-D

0 0
možnosti

cote d'or

2. 2. 2008 15:01
zabíjačka v paneláku, to je nic

ale pamatuju vepřové hody na kolejích, to bylo něco!

0 0
možnosti

Maruschka

2. 2. 2008 15:06
Re: zabíjačka v paneláku, to je nic

dost nepohodlný ne?Furt čekat než přejede vlak....;-D;-D

0 0
možnosti

bača

2. 2. 2008 13:38
-

K těm receptům se vyjadřovat nebudu - se zabijačkou nemaj mnoho společného, nicméně zabijačka jako taková je to nejlepší co může být... jinak sem si tudle v Praze koupil jitrnici a půlku sem jí vyhodil, protože s opravdovou domácí jitrnicí to mělo společnýho leda tak název Jak to ti pažáci můžou jíst nechápu, ale na druhou stranu pokud neochutnali nic jiného, tak ani nemůžou vědět jak by to mělo chutnat.

0 0
možnosti

moje

2. 2. 2008 12:01
Tak tohle fakt musel napsat opravdovej

"panelákovej králík", kterej nikdy nebyl za cedulí města. Pečené koleno se zeleninou?- co je to za kravinu- zelenina na zabíjačce!!! co dělají houby v zabíjačkovým guláši???!!!!! Jelita s pečenými jablky, co je to ???!!! Kdo se opovažuje tyto kombinace jiídel nazývat zabíjačkou???? Možná je to dobré a někomu to chutná, ale ten článek by měl dostat hlavně jiný název!!! Vzpamatujte se!!!!

0 0
možnosti

.

2. 2. 2008 12:11
Re: Tak tohle fakt musel napsat opravdovej

jsou to recepty z nemecka...proste dalsi preklad z Bildu od nejduveryhodnejsich a nejinvestigativnejsich novinaru ve state.

0 0
možnosti

AKSAMIT

2. 2. 2008 11:48
az to budou cist lide za 200 let,

tak se z toho pozvraci:-©.Ani ten Hitler maso nezral...!

0 0
možnosti

tralala

2. 2. 2008 11:57
Re: az to budou cist lide za 200 let,

Skoda, ze ho pred 200 lety tvi predci jedli. Bylo by o jednoho demagoga min.

0 0
možnosti