Diskuse k článku

Nechte své děti vařit, jednou vás skvěle pohostí

Mezi kuchaři jsou v Česku třída. Nejlepší z nejlepších. Synové svých matek, vnuci babiček. Většinou totiž právě matky a babičky je k řemeslu přivedly, jak přiznávají šéfkuchaři luxusních pražských restaurací v knize Excellent menu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Petrukian

Babiččiny recepty

Na http://www.nekultura.cz/content/blogcategory/9/79/ jsem našel dobré

a neotřelé recepty... :-) Docela doporučuju. Měl jsem zelňáky a byly

parádní!!!

0/0
3.1.2007 15:23

paskudilek

Kuchařky už nekupuju

pár jich mám.Raději si zajdu do restaurace,kde umí dobře vařit a podpořím tím dobré kuchaře. :-)

0/0
19.12.2006 16:08