- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
já zítra odlétám do teplých krajů. Feliz Navidad!
nejlepší je stejně grog, pro nepijany pak obyčejný černý čaj s půlkou citronu a haldou medu :-)) ten jsem si dala včera večer rovnou do půllitráku a bylo to báječný
uz roky chlastam v podobnych pripadech grog a nic lepsiho jsem jeste neobjevil, primitivní na přípravu, hřeje jako blázen (v závislosti na poměru rumu a vody) a staci mit v baglu placatku a udelam si ho kdekoliv. Ačkoliv svařáček taky není k zahození, jen jsem línej to připravovat.
Ba jo, nejlepší jsou stejně ty nejjednodušší recepty. Grog je grog
U toho prvního receptu bych to koření napřed svařil v troše vody, ať je v tom vínu cítit. Pro někoho je svařák lehce naředěný vodou pitelnější. Já naopak na 1 l svařáku přidávám 1 malý rum prachobyčejný tuzemský.