Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Maroko pro chuť i pro oko

Už jste byli v Maroku? Jestli ne, vydejte se s námi za odkazem berberských a beduínských kuchařek.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

berushca

4 lžičky HARISSY

Recepty voní dálkou :-). Ráda bych viděla toho, kdo dokáže pozřít pokrm obsahující 4 lžičky harissy. Sama ji doma používám a na špičku nože mi přijde až až. 

0/0
21.8.2006 8:04

sluni-sluni

ono to jídlo je takhle pěkně vyšperkovaný

ale mě stačil kus kus v Maroku - jsou i lepší jídla - je to ta spařená obilnina- prostě mě to ani nevonělo, ani nechutnalo, takže jsme si tu velkou mísu rozdělili - vegetariáni baštili obilninu, kdo rád maso tak kuře, a společně to prokládali zeleninou :-))

0/0
21.8.2006 7:43

mujercita

Kysané citróny?

Zní to dost dobře, ale ráda bych věděla, jak se připravují nebo kde se seženou kysané citróny. Neví někdo náhodou?

0/0
19.8.2006 10:55

cote d'or

Re: Kysané citróny?

myslím, že jsou to citróny naložené v soli. dostanou se v obchodech s levantskými specialitami a chutnají božsky.

0/0
19.8.2006 11:01

mujercita

Re: Re: Kysané citróny?

Díky. Podívám se po tom, fakt jsem dostala chuť ty recepty vyzkoušet

0/0
19.8.2006 11:20

jeny

Re: Kysané citróny?

Priprava je dole pod recepty na konci clanku, ale nevim, jestli by se mi to chtelo pripravovat a mam doma malo kameninovych nadob :c)

0/0
20.8.2006 13:20







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.