- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
může mi paní redaktorka sdělit, jakým způsobem se vaří mexická kuchyně bez jalapeňos? podle uvedených receptů tipuji že je nahrazuje chiili papričkami, ale to je jako servírovat svíčkovou z kuřecího masa - jíst to půjde, ale svíčková bych to nenazýval
jalapeňos jsou podle mě jeden ze základů mexické kuchyně, žádné jiné pálivé papriky stejně nechutnají...
vite nekdo jak se da pripravit takova tortilla doma? diky za recept
máčíš ji ve vápenité vodě (proto mají amigos tak pěkné zuby), potom ji na kamenném mlýnku rozemeleš (dá se také roztlouct v kamenném moždíři), mouku smícháš s vodou a placky pečeš na rozžhavených kamenech.
hele teda fajitas jsem jedl několikrát ale vždy to bylo s gvacamoli a sausou tak nevím asi
cotoje sausou myslis (salsa) a to druhy je guacamole-amigo
mno, tequily, ktere doporucujete jsou nic moc, vlastne to nejhorsi, co se da pit...co takhle tequila EL JIMADOR???? to je teprve to prave posusnanicko bez soli a citronu- protoze takhle se tequila v Mexiku rozhodne nepije!!!
Jo je to tak. Při mé cestě do Mexika se tomu tam smáli....
ale v Mexiku se fazole po namočení slévají, v nové vodě se nechají přejít varem, voda se opět slije, sebere se pěna, a potom teprve se fazole vaří. slupky totiž obsahují jedovaté alkaloidy.