Diskuze

Jahody a co jste z nich ještě nikdy nedělali

Zapomeňte na cukr a šlehačku. Čerstvé bylinky, aromatický likér nebo portské dodají jahodám mnohem originálnější šmrnc.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ayleen

4. 6. 2006 8:30
Hálooo - perex klame

Bez šľahačky a bez cukru? Ktorý recept? Veď v každom je cukor a vo väčšineje aj 33% smotana (nevyšlahaná šlahačka). Rv

0 0
možnosti

Modrak

2. 6. 2006 14:35
Daj se mr.d@t :DDD

0 0
možnosti

Modrak

2. 6. 2006 14:34
Co se da dal delat s jahodama...

0 0
možnosti

el-lobo

2. 6. 2006 1:24
odkaz z titulní strany se mimořádně vyvedl:

Tiramisu a další doroty z čerstvých jahod

0 0
možnosti