Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Jahody a co jste z nich ještě nikdy nedělali

Zapomeňte na cukr a šlehačku. Čerstvé bylinky, aromatický likér nebo portské dodají jahodám mnohem originálnější šmrnc.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Ayleen

Hálooo - perex klame

Bez šľahačky a bez cukru? Ktorý recept? Veď v každom je cukor a vo väčšineje aj 33% smotana (nevyšlahaná šlahačka). Rv

0/0
4.6.2006 8:30

Modrak

Daj se mr.d@t :DDD

0/0
2.6.2006 14:35

Modrak

Co se da dal delat s jahodama...

0/0
2.6.2006 14:34

el-lobo

odkaz z titulní strany se mimořádně vyvedl:

Tiramisu a další doroty z čerstvých jahod

0/0
2.6.2006 1:24

MM

Re: odkaz z titulní strany se mimořádně vyvedl:

R^

0/0
2.6.2006 2:17

Bonus Bingo

Re: odkaz z titulní strany se mimořádně vyvedl:

http://www.sekunda.cz/ze-zivota/2130-predstiral-infarkt-aby-mohl-krast.html

0/0
2.6.2006 16:33







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.