Diskuze

Chřest: Vařte ho, pečte ho, milujte ho!

Květnový poklad všech labužníků už vyrazil ze záhonů. Chřest je přísně sezónní záležitost a jen v květnu ho dostanete zaručeně čerstvý. Máme pro vás malou chřestovou školu i několik způsobů, jak ho upravit.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

buhvol

25. 5. 2006 10:10
-

Víc slaninky, chřest vyměnit za maso ;-)

0 0
možnosti

buhvol

25. 5. 2006 10:10
Re: -

Nejlépe hovězí :-)

0 0
možnosti

Cat

24. 5. 2006 22:33
Chřest je lahůdka!

Chřest je lahůdka!

0 0
možnosti

Catt

25. 5. 2006 10:49
Re: Chřest je lahůdka!

To je snad jasné ;-)

0 0
možnosti

slayee

24. 5. 2006 22:12
no tak to na fotce vypadá velice vábně :))))

zítra si dám hovězí plátky na červeném víně;-)

0 0
možnosti