Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Chřest: Vařte ho, pečte ho, milujte ho!

Květnový poklad všech labužníků už vyrazil ze záhonů. Chřest je přísně sezónní záležitost a jen v květnu ho dostanete zaručeně čerstvý. Máme pro vás malou chřestovou školu i několik způsobů, jak ho upravit.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

buhvol

-

Víc slaninky, chřest vyměnit za maso ;-)

0/0
25.5.2006 10:10

buhvol

Re: -

Nejlépe hovězí :-)

0/0
25.5.2006 10:10

Jů a Hele

Re: Re: -

takže z Paroubka - to je vůl jak anděl. Vepřové doporučuji prorostlé - Jandák, Mládek, nebo Škromach - všichni svině jak se patří.;-€(Y)

0/0
26.5.2006 8:54

Cat

Chřest je lahůdka!

Chřest je lahůdka!

0/0
24.5.2006 22:33

Catt

Re: Chřest je lahůdka!

To je snad jasné ;-)

0/0
25.5.2006 10:49

slayee

no tak to na fotce vypadá velice vábně :))))

zítra si dám hovězí plátky na červeném víně;-)

0/0
24.5.2006 22:12







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.